Even voorstellen

Mijn naam is Michael Windhorst. Samen met mijn vriendin, onze vijf kinderen en de hond woon ik in Nieuw-Lekkerland. 

Ik ben voor het eerst met Reiki in aanraking gekomen in 2011. Ik volgde in die tijd via internet een groepje mensen waarvan één iemand Reiki gaf. Mijn nieuwsgierigheid naar wat Reiki inhield werd hier gewekt. Een tante van mij is Reiki Master en bij haar kreeg ik mijn eerste Reiki behandelingen in 2012. Toen ik eenmaal de helende werking van Reiki bij haar mocht ervaren, ontstond langzaam maar zeker de wens om zelf Reiki aan anderen te mogen geven. Deze wens werd alsmaar sterker en in 2017 heb ik van mijn tante mijn eerste inwijding in het geven van Reiki mogen ontvangen. Na veel ervaring opgedaan te hebben in het behandelen van mijn vriendin, kennissen, collega's en mijzelf, heb ik in 2019 Reiki 2 en in 2022 Reiki 3a (Semi Master) behaald. 

Tot op heden ben ik fulltime zzp timmerman in de bouw en na het behalen van mijn Reiki 3a inwijding, voel ik dat de tijd gekomen is om mij naast het timmeren bezig te gaan houden met het geven van Reiki. Uiteindelijk is het de bedoeling dat ik stop met timmeren en fulltime Reiki ga geven.Het voelt voor mij als een eer om bij te dragen aan het spirituele pad en de energetische heling van de mensen die ik Reiki mag geven. Het doet mij veel plezier als ik na een behandeling zie en hoor dat men meer ontspannen is en hun levensenergie opnieuw voelen stromen.


Wat kun je van mij verwachten tijdens een Reikibehandeling?

Als je bij mij komt voor een behandeling, kun je ervan uit gaan dat alles wat er besproken wordt tussen ons blijft. Ik heb een kalm en rustig karakter en streef ernaar jou een veilige omgeving te bieden om Reiki te ontvangen.