Behandelingen


Volledige Reikibehandeling

Voor een Reikibehandeling word je hartelijk ontvangen in mijn praktijk. Voordat de behandeling begint zal er tijd worden genomen om te aarden. We beginnen met een kort gesprekje, waarin ik je uitleg geef over wat je kunt verwachten tijdens de behandeling. Daarna mag je plaats nemen op de behandeltafel voor de behandeling. Mijn advies is om gemakkelijke kleding te dragen. Voor de koudere dagen is er een dekentje aanwezig. In sommige gevallen is het raadzaam meerdere behandelingen te doen over een korte tijd of misschien beter te spreiden over een langere periode. We bespreken de behandeling nog even na en ik zal na een paar dagen even contact met je opnemen om te vragen of en wat de sessie nog meer met je gedaan heeft. De totale sessie duurt ongeveer een uur à een uur en een kwartier. 

De kosten voor een enkele behandeling zijn €40. Voor vier opeenvolgende afspraken is jouw investering €140 en deze zal op vier achtereenvolgende dagen plaatsvinden.

Mijn verzoek is geen sterke luchtjes op te doen voor de behandeling (parfum of deodorant), mijn ervaring is dat sterke, kunstmatige geuren afleidend werken tijdens een sessie.